Utbyggnad hus Stockholm

Utbyggnad Stockholm – vi ger ditt hus ett lyft

Välkommen till det givna valet när det handlar om utbyggnad och det mesta inom bygg och hantverk. Oavsett om du vill bygga ut fritidshuset med en altan, få mer utrymme med ett nytt sovrum i villan eller göra köket större så kan våra erfarna och kunniga hantverkare hjälpa dig. Vi utför utbyggnader av alla slag och kan samordna arbeten och ta ansvar för allt från markarbeten till målning och tapetsering.

Är du i behov av en utbyggnad på ditt hus i Stockholm? Välkommen att kontakta oss för offertförslag eller mer information.


Pengar att tjäna på att bygga ut huset i Stockholm

Utbyggnaderna har ökat de senaste åren i takt med att bostadspriserna gått upp – och detta gäller inte minst i en attraktiv stad som Stockholm. En utbyggnad innebär att du utökar din bostadsyta – ett mycket bra sätt att få ett rymligare hem utan att flytta.

Våra experter har lång erfarenhet av utbyggnader och har de kompetenser som krävs för att utföra ett bra jobb. Vi behärskar alla byggmetoder och material vilket hjälper dig att få en så bra utbyggnad som möjligt. Vi kan även hjälpa till med eventuellt bygglov – men glöm inte att en utbyggnad på max 15 kvm numera är bygglovsfri – så kallad attefallstillbyggnad.

utbyggnad Stockholm

Utbyggnad ger stora möjligheter

En utbyggnad kan se ut på en rad olika sätt – det är bara fantasin och husets egenskaper och storlek sätter gränser. Vanligt är att bygga ett nytt sovrum när en familj har blivit fler. Detta är en enkel utbyggnad som inte behöver så mycket finesser. Det är mer komplicerat att bygga ut ett badrum eftersom det måste gå att dra vatten och avlopp. Andra vanliga utbyggnader är nya förrådslokaler, altaner, nya takkupor, tvättstuga, bastu eller relaxavdelning – som sagt, variationsmöjligheterna är stora.

Bygga ut hus kostnad

Att göra en utbyggnad är ett stort projekt. Med vår kompetens kan vi se till att du får jobbet gjort till en rimlig kostnad – utan att för den skull kompromissa med kvaliteten.

Om du bor i Stockholm kan du räkna med att priset är 25 000–35 000 kr per kvm för att genomföra en utbyggnad. Då är dessa kostnader inkluderade:

  • Arbete.
  • Byggmaterial.
  • Administration.
  • Transporter.
  • Sophantering.

utbyggnad Stockholm

Bygga ut gammalt hus 

Det är populärt att göra utbyggnader på gamla hus – inte minst i huvudstaden. Men detta kräver ofta än mer kunskap, erfarenhet och fingertoppskänsla. Vi har lång erfarenhet av att bygga ut äldre byggnader och vet vad som krävs när det handlar om material, utseende med mera. Många utbyggnader av äldre hus blir fula då byggaren inte har en känsla för vad som passar i sammanhanget – men vi ser till att din utbyggnad passar i miljön. Vi hjälper dig dessutom med ritningar och bygglovsansökningar som det ofta är krav på i äldre kulturmiljöer.

Välkommen att kontakta oss – låt oss bli din partner som kan genomföra en utbyggnad i Stockholm.

Expandera din boyta