Övriga tjänster

Inte bara tillbyggnad

Hos oss får du hjälp med allt inom bygg. Vi sköter allt arbete från ax till limpa och ser till att du blir nöjd när det färdiga resultatet presenteras. Utöver tillbyggnad kan vi exempelvis erbjuda tjänster inom badrumsrenovering, köksrenovering och takläggning. Vi utför hela entreprenader och har stor kunskap inom snickerier, gipsmontering och mjukfogning. 

Lägenhetsrenovering

Är du intresserad av att få din lägenhet renoverad är vi rätt samarbetspartner. Vi sköter allt från dragning av el, vatteninstallationer och måleri. Kom till oss med dina önskemål så tar vi fram en arbetsplan.

Badrumsrenovering

Vi är certifierade och följer branschens regler för säker vatteninstallation. Låt oss ta hand om ditt badrum och ge det en renovering från grunden.

Köksrenovering

Är ditt kök i behov av en upprustning? Vi hjälper dig med allt från installation av vitvaror, snickerier och stombyggen. Efter en genomförd renovering har du inte bara ett nytt och fräscht kök utan du har även ökat värdet på din bostad då ett modernt kök ofta har en positiv inverkan på slutpriset vid försäljning.

Måleriarbeten

Vi målar såväl ut- som invändigt och hjälper även till med färgsättning och förarbete så att resultatet ska motsvara dina förväntningar.

Golvslipning och golvläggning

Behöver ditt trägolv en uppfräschning? Vi är kunniga när det handlar om trägolv och kan både lägga nytt och fräscha upp ett gammalt med en golvslipning.

badrumsrenovering

Vi levererar resultat med högsta kvalitet