ÖVRIGA TJÄNSTER

Inte bara tillbyggnad

Hos oss får du hjälp med allt inom bygg. Vi sköter allt arbete från ax till limpa och ser till att du blir nöjd när det färdiga resultatet presenteras. Utöver tillbyggnad kan vi exempelvis erbjuda tjänster inom badrumsrenovering, köksrenovering och takläggning.

Ekologiska villor i trä

Vi erbjuder nyproduktion av ekologiska villor i trä. Vi bygger din nya vill som en totalentreprenad, där vi utför allt från ritning tlll inflyttning. Vi kan erbjuda flera varianter av nybyggda villor med olika tillval.

Attefallshus

Ett Attefallshus är ett perfekt alternativ för dig som vill ha en tillbyggnad på tomten men som inte kan få utökat bygglov. Dock kräver vissa Attefallshus bygglov ändå om det rör sig om en byggnad i värdefull miljö eller om den sticker ut mycket från den omkringliggande omgivningen. Vi hjälper dig med det byråkratiska så att du endast behöver fokusera på hur du vill att det ska se ut.

Lägenhetsrenovering

Är du intresserad av att få din lägenhet renoverad är vi rätt samarbetspartner. Vi sköter allt från dragning av el, vatteninstallationer och måleri. Kom till oss med dina önskemål så tar vi fram en arbetsplan.

Badrumsrenovering

Vi är certifierade och följer branschens regler för säker vatteninstallation. Låt oss ta hand om ditt badrum och ge det en renovering från grunden.

Köksrenovering

Är ditt kök i behov av en upprustning? Vi hjälper dig med allt från installation av vitvaror, snickerier och stombyggen. Efter en genomförd renovering har du inte bara ett nytt och fräscht kök utan du har även ökat värdet på din bostad då ett modernt kök ofta har en positiv inverkan på slutpriset vid försäljning.

Måleriarbeten

Vi målar såväl ut- som invändigt och hjälper även till med färgsättning och förarbete så att resultatet ska motsvara dina förväntningar.

Takomläggning för tegel- och plåttak

Slutligen kan vi även hjälpa till med att lägga nytt tak på ditt hus. Ett helt och säkert tak hjälper till att skydda huset mot väder och vind och det är viktigt att man arbetar med material av högsta kvalitet – vilket vi gör. Därför kan vi även lämna en garanti på tio år på lagda tak.

Vi levererar resultat med högsta kvalitet