Om oss

Tillbyggnadsspecialister med lång erfarenhet

Välkommen till ett kompetent och erfaret byggföretag med fokus på kunden. Vi är ett sammansvetsat team av hantverkare med ambitionen att leverera tjänster av högsta kvalitet till företag och fastighetsföretag i Stockholm med omnejd. Hos oss finns lång erfarenhet från byggbranschen, rekrytering och bemanning. 

Hos oss arbetar snickare med gedigen erfarenhet och svenska yrkesbevis. Ambitionen är att vara Stockholms bästa och tryggaste byggföretag och att vara ett självklart val för såväl privatpersoner som företag. Sedan starten har vi snabbt expanderat och satsar på att växa vidare i en intensiv och föränderlig bransch.

Vi erbjuder kompletta tillbyggnadstjänster där vi följer dig genom hela processen. I vårt team har vi bland annat kunniga arkitekter, ingenjörer, snickare, elektriker och konstruktörer som har all den kompetens som krävs för att leverera högklassiga resultat.

Vi satsar hårt på tillgänglighet med generösa öppettider och möjligheter att diskutera olika byggprojekt. Kundfokus och ett personligt bemötande ligger högt upp på prioritetslistan. Seriositet, pålitlighet, miljömedvetenhet och nytänkande är några av våra ledord.

Sedan starten har vi strävat efter att vara ett byggföretag som ligger i framkant. Vi vill hela tiden utvecklas för att kunna möta den ökande efterfrågan på kvalitetsbyggen. När vi går in i ett projekt är det viktigt för oss att du som kund känner dig helt trygg med oss som samarbetspartner och har därför bland annat satt upp en digital plattform där du kan följa den dagliga verksamheten.

Trygghet och säkerhet

Vi har alla de certifikat och auktoriseringar som krävs för att arbeta med såväl el som vatten och vi är även ansvarsförsäkrade för att säkerställa såväl våra anställda som våra kunders säkerhet. Ta kontakt med oss redan idag om du är intresserad av att starta ett projekt eller om du har frågor gällande tillbyggnad eller någon av våra övriga tjänster.

byggarbetare

Byggspecialisterna i Stockholm