Tillbyggnad Stockholm

Skräddarsydda lösningar

OM OSS

TILLBYGGNADSSPECIALISTER MED LÅNG ERFARENHET

Vi erbjuder kompletta tillbyggnadstjänster där vi följer dig genom hela processen. I vårt team har vi bland annat kunniga arkitekter, ingenjörer, snickare, elektriker och konstruktörer som har all den kompetens som krävs för att leverera högklassiga resultat.

Sedan starten har vi strävat efter att vara ett byggföretag som ligger i framkant. Vi vill hela tiden utvecklas för att kunna möta den ökande efterfrågan på kvalitetsbyggen. När vi går in i ett projekt är det viktigt för oss att du som kund känner dig helt trygg med oss som samarbetspartner och har därför bland annat satt upp en digital plattform där du kan följa den dagliga verksamheten.

Trygghet och säkerhet

Vi har alla de certifikat och auktoriseringar som krävs för att arbeta med såväl el som vatten och vi är även ansvarsförsäkrade för att säkerställa såväl våra anställda som våra kunders säkerhet. Ta kontakt med oss redan idag om du är intresserad av att starta ett projekt eller om du har frågor gällande tillbyggnad eller någon av våra övriga tjänster.

byggarbetare

 

 

 

Byggspecialisterna i Stockholm!